Вітаю Вас Гость | RSS

Освіта Оржиччини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 26 » За здоровий спосіб життя
17:13
За здоровий спосіб життя

Протягом лютого – березня в навчальних закладах району пройшли виховні заходи під гаслом «Молодь обирає здоров»я», направлені на утвердження та пропаганду здорового способу життя, запобігання негативним проявам серед дітей та молоді. Вчителі та практичні психологи провели з дітьми виховні години-тренінги «Я буду здоровим», виховні години: «Життя без тютюну можливе», «Здоровий спосіб життя», години спілкування «Курити чи ні?», «Як жити сьогодні, щоб мати шанс побачити завтра?» а також акції, флеш-моби «Ми обираємо здоров»я».

А 21 березня команди із 11 середніх шкіл району зібралися на районний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров»я» в Круподеринському сільському Будинку культури. На конкурс було підготовлено Фотографії, плакати та літературно-музично-спортивні міні-композиції. Виступи школярів з міні-композиціями були позитивно зорієнтовані і спрямовані на популяризацію, пропаганду та роз»яснення серед молоді переваг здорового способу життя, формування безпечної поведінки, збереження власного здоров»я та здоров»я оточуючих, відображення духовних цінностей і традицій народу в поєднанні з сучасними молодіжними напрямками.

Перемогу в конкурсі літературно-музично-спортивних міні-композицій виборола команда «Сенс» Лазірківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.О.Підпалого (І місце), команда «Максимум» Оржицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І.Я.Франка (ІІ місце), команда «Крок» Оржицького Будинку дитячої та юнацької творчості (ІІІ місце). В конкурсі плакатів кращими були роботи учнів Оржицького БДЮТ, Круподеринської ЗОШ І-ІІІ ст. та Оржицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І.Я.Франка. В конкурсі фотографій кращими були роботи із Куйбишевської, Лазірківської та Оржицької шкіл.

Фестиваль-конкурс відбувся завдяки підтримці сільського голови Круподеринець Житинського Валерія Васильовича, директора та педколективу Круподеринської ЗОШ І-ІІІ ст. Бутенка Миколи Миколайовича.



Переглядів: 1264 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz