Вітаю Вас Гость | RSS

Освіта Оржиччини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Серпень » 17 » Зустріч з колегами Конотопського району Сумської області у рамках Всеукраїнської акції "Нові стандарти - нова школа"
09:25
Зустріч з колегами Конотопського району Сумської області у рамках Всеукраїнської акції "Нові стандарти - нова школа"
    15 серпня 2012 року у рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» освітяни Оржиччини зустрічали своїх колег із Конотопського району Сумської області.
    Делегацію гостей очолила Прасол Ганна Михайлівна, в.о. начальника відділу освіти Конотопської  райдержадміністрації. До складу делегації увійшли також Тимченко Любов Миколаївна, завідуюча районного методичного кабінету та Тимощук Аліна Вальдемарівна, провідний спеціаліст відділу освіти.
    Начальник відділу освіти Оржицької райдержадміністрації Стасенко Н.І.   ознайомила гостей  із здобутками освітньої галузі району: „Освіта Оржиччини”. Завідуюча  районним методичним кабінетом Геренок В.П. розповіла про готовність початкової ланки  до впровадження Державного стандарту початкової освіти та проведені заходи в рамках Всеукраїнської акції «Дай руку, першокласнику!», презентувала бібліотечку доробків  для роботи з першим класом. Сторони обговорили також проблемні питання - функціонування малокомплектних шкіл, доступ віддалених шкіл до мережі Інтернет, технічне обслуговування шкільних автобусів тощо.
    Учасники делегації  побували у  Оржицькому та Новооржицькому дошкільних навчальних закладах на базі яких навчаються першокласники, де познайомилися з умовами навчання та виховання дітей дошкільного віку, оглянули предметно-ігрове середовище та обмінялись досвідом співпраці відділу освіти з місцевими органами самоврядування та  сільськогосподарськими товариствами. Також було відвідано Оржицьку  та Куйбишевську ЗОШ І-ІІІ ст.,  особливу увагу гості  звернули на підготовку  прийому учнів до 1 класу та  умови для роботи з першокласниками, заходи, здійснені у рамках акції «Дай руку, першокласнику!».  Оглянуто класні кімнати для навчання першокласників, в яких оснащені ігрові куточки, передбачені парти для батьків першокласників, спальні кімнати тощо.
    Сторони вважають, що запроваджена Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України акція «Нові стандарти – нова школа» дає змогу ознайомитися з формами та методами роботи освітян інших областей та є позитивною інновацією в роботі освітян України.





Переглядів: 9237 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz