Вітаю Вас Гость | RSS

Освіта Оржиччини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2011 » Вересень » 29 » Районна грошова премія
19:24
Районна грошова премія
Рішенням  п’ятнадцятої сесії районної ради п’ятого скликання від 14 грудня 2007 року встановлено районну грошову премію для педагогічних працівників за вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти та виховання молоді у розмірі 1000 гривень, яка щорічно вручається в День працівників освіти.
Основна мета районної грошової премії – сприяти розвитку вітчизняної освіти, утверджувати авторитет педагога в суспільстві, спонукати педагогічних працівників до творчої праці.  Вона присуджується педагогічним працівникам, які мають стаж педагогічної роботи не менше 10 років і мають  здобутки у справі навчання та виховання молоді, за розробку і впровадження нових технологій освіти, сучасних методів і методик навчання; за створення методичного та матеріально-технічного забезпечення навчально-виховного процесу, за поширення передового педагогічного досвіду серед освітян; за ефективне керівництво закладами освіти, управлінські та організаційні новації; за вагомий внесок у розвиток теорії й практики сучасної педагогічної науки. 
Визначено три номінації. У кожній номінації присуджується тільки одна премія. Районна грошова премія вручається з 2008 року. За цей час нею були нагороджені такі педагогічні працівники: Нестеренко М.В. – учитель фізики Староіржавецької ЗОШ І-ІІІ ст., Сидоренко О.В. – учитель української мови та літератури,  Кравченко О.М. – учитель фізичної культури Оржицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім.. І.Я.Франка, Бутенко М.М. – директор Круподеринської ЗОШ І-ІІІ ст., Тесля М.М. – директор Зарізької ЗОШ І-ІІІ ст.. ім.. М.Т. Симонова (Номиса), Стрілець П.Д. – директор Яблунівської ЗОШ І-ІІІ ст., Копотун Т.М. – учитель математики Лазірківської ЗОШ І-ІІІ ст.. ім.. В.О.Підпалого,  колишній керівник хореографічного колективу «Кришталевий чобіток», Назаренко Г.Г. – учитель української мови та літератури Староіржавецької ЗОШ І-ІІІ ст., керівник районної літературної студії «Слово», Ільченко Т.В. – керівник драматичного гуртка Лазірківського Будинку дитячої та юнацької творчості.
 У серпні 2011 року члени організаційного комітету розглянули подані адміністраціями шкіл документи й матеріали, які засвідчують внесок номінантів у забезпечення якісної освіти та виховання молоді.,  і таємним голосуванням визначили переможців по кожній номінації . Ними стали:
Яковенко Людмила Петрівна – учитель вищої категорії, учитель-методист Оржицької ЗОШ І-ІІІ ступенів імені І.Я.Франка у номінації за вагомий внесок у реалізацію державної політики в галузі освіти, вагомі досягнення у навчально-методичній роботі.
Кропивка Віра Григорівна – учитель початкових класів Великоселецької ЗОШ І-ІІ ступенів, заступник керівника районної літературної студії «Слово» у номінації  за значні досягнення в реалізації державної політики в галузі виховання підростаючого покоління.
Пасішніченко Валерій Миколайович – директор Денисівської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені В.В. Лесевича у номінації за ефективне керівництво закладами освіти , управлінські та організаційні новації. 

Переглядів: 750 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz