Вітаю Вас Гость | RSS

Освіта Оржиччини

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 119
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Березень » 20
     14 березня на базі Новооржицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбулись засідання динамічної групи вчителів англійської мови та школи передового педагогічного досвіду вчителів історії. Досвідом роботи ділились вчитель англійської мови Вініченко Світлана Миколаївна, вчителі історії Левченко Оксана Миколаївна та Дудник Надія Андріївна. Було проведено відкритий урок з англійської мови у 4 класі за темо «Минулий неозначений час», урок-суд з елементами відео-уроку у 7 класі «Диктатура Юлія Цезаря» та урок у 7 класі «Монгольська навала на українські землі». Крім того вчителі району переглянули відкриті виховні заходи ‘Women’s Day’ та "Подорож на Запорізьку Січ».


Переглядів: 1045 | Додав: admin | Дата: 20.03.2012


     Як в лютому, так і в березні насиченим було життя школярів району: помимо шкільних заходів було проведено і районні. З метою розвитку творчих дарувань, організації змістовного дозвілля школярів 2 та 6 березня були організовані зональні огляди-конкурси театральних колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів району на базі Лазірківського Будинку дитячої та юнацької творчості та Оржицького районного Будинку культури. В оглядах-конкурсах взяли участь юні актори із 13 загальноосвітніх та двох позашкільних навчальних закладів. Всього у виступах було задіяно близько сотні дітей різного віку.
На високому рівні виступили колективи Оржицької ЗОШ І-ІІІ ст. ім. І.Я. Франка,  Лазірківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. В.О.Підпалого, Лазірківського БДЮТ. Добру підготовку продемонстрували драматичні колектив ... Читати далі »
Переглядів: 989 | Додав: admin | Дата: 20.03.2012

Форма входу
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz